2261080737, 22610 26675 6974777071, 6974777076 3ο Χλμ Λιβαδειάς-Δελφών, Λιβαδειά 32100 dk.ike15@yahoo.gr
hero image

 

 

 
 

Μεταφορική Εταιρεία - Μεταφορές - Εθνικές - Διεθνείς - Αποθήκευση | ΛιβαδειάΗ εταιρεία εθνικών και διεθνών μεταφορών DIMOU, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον κ. Δήμου Κωνσταντίνο το 1970, του οποίου η επιμονή, η συνέπεια και το όραμα έκτισε την επιχείρηση που είναι σήμερα.

Η πολύχρονη δραστηριότητά μας στο χώρο των εθνικών όσο και των διεθνών μεταφορών, αλλά και της αποθήκευσης πρόσφατα, έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βασισμένες στην ασφάλεια, στην συνέπεια και στον σεβασμό.

 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ
 
   
Η υπευθυνότητα, η εργατικότητα και η εμπειρία καθώς και οι στενές επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, βοηθούν να συνεχίσουμε την πορεία μας με όραμα και με διάθεση εξέλιξης, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών και απαιτήσεων του κλάδου, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του σύγχρονου χαρακτήρα των μεταφορών.  
 
 

 

 
 
 
Γιατί να μας ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

 
Στην εταιρεία εθνικών και διεθνών μεταφορών DIMOU, εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων σας, αφού διαθέτουμε ιδιόκτητο σύγχρονο στόλο και χώρο γι’ αποθήκευση καθώς κι έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό, που αποτελούν τον αξιόπιστο σύμμαχο για όλους τους πελάτες μας, που αποτελούν το κινητήριο μοχλό ανάπτυξης μας επί πολλά χρόνια, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους!
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας, με εξατομικευμένη, αποτελεσματική και υπεύθυνη συνεργασία με ιδιώτες καθώς και με εταιρείες κάθε μεγέθους και δυναμικού, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ελέγχοντας κάθε βήμα των αποστολών, από τον προγραμματισμό ως την παράδοση, ώστε να πιστοποιείται η ασφάλεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης.
 
 
 

 

   

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για οποιαδήποτε πληροφορία κι ελάτε σ’ εμάς
για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών και αποθήκευσης!

 
 

Στοιχεία εταιρείας